esmaspäev, 22. september 2014

Esimene nädalavahetus!

Käisime kolmapäeval koos perega poe tiirul, pood oli suur :D ma ei kujuta ette väga, et tahan sealt kiiruga midagi leida, ei leia, never. Olenemata, et me olime ainult toidupooles.. Muidugi on ka seal nii, et poes tuleb veel mitme tuttava-sõbraga juttu ajada. Nii kulus poes käigu peale nii kaua aega, et kui poodi läksime oli valge ja ära tulime täitsa pime.
Neljapäeval oli hostisa sünnipäev. Mu kaasa tassitud kingi andsin hommikul ära. Pärast kooli võttis hostisa peale mind ja siis tulid ta vanemad meile külla. Sõime jõime. Mängisin vendadega malet ja 'neli ritta' - milles olin väga VÄGA proo.
Siis oligi ainult reede ja see kergendus kui saad reedel koolist koju! Täpselt jõuad rongile, rong peatub esimeses vahes, see tähendab täpselt mu bussijaama taga, hüppan rongilt maha, kohe bussijaama, vaatan tablood, minuti pärast läheb buss ehk kohe tuli buss, istusin bussi ja jõudsin ilma ootamata kiirelt koju! See oli nii hea. Lõpuks olid rongi ja bussiajad mu sõbrad. Esimene ja viimane kord ilmselt. 
Koju tulles suutsin ise selle neetud luku lahti saada, vana lukk ehk siis sees ära deformeerunud ja räige äss peab olema, et suudaks selle lahti saada. Ma olin. :d 
Ühtul vaatasime ilmselt koos jälle telekat, nagu iga õhtu ja tegime süüa.
Laupäeval magasin kohe 11ni välja. -.- Hommikusöögi aeg oli muidugi meeldiv, söövad hommikust üpris samamoodi nagu meie, ehk mina söön siin müslit või teisi sellisist taolist kraami. Laupäeval sai kohvi ka. ;)
Päeva suht vedelesime niisama siis läksime lähedal olevasse vana küla varemete juurde jne. Pmt metsa sees ja räige mäkke tõus. Aga lahe oli ikka, koos käia ja jutustada.
Õhtul vaatasime filmi ja käisid mingid naabruses elavad inimesed külas. Pere head tuttavad/sõbrad. Jõime kohvi ka. :)
Pühapäeval ärkasin varakult, kell 9 ja hommikusöök oli juba valmis: soojad kuklid, kala, võileivad, munad, kohvi jne.
Lõunaaeg läksin hostvennaga ta sõbra juurde jutustama ja troonidemängu mängima.. Nii raske mäng, et hüppa pommi. Sinna jõudes polnud veel sõber kodus, aga ema oli. :D Rääkisime ja söime kaneelirulli.

Koju tagasi tulles oli poiste isa külas, rääkisime palju jälle Eestist- ta on kogu aeg hästi huvitatud erinevatest teadmistest Eesti kohta.
Sõime õhtust ja oligi päev läbi. :) Väike film 2 maailmasõjast ja uneaeg.

Tänane koolipäev algusega 10- aga kuna endiselt bussiajad vihkavad mind nii, et paha, siis pidin minema kell 8 bussiga Hässleholmi, passima tunda aega jaamas, sest ei viitsinud kooli ka poolteist tundi varem minna.. :)
Homme sama seis, ainult, et kool algab kell 12 ja pean kodust minema minema kell 10..

esimene tund õigusteadust, sain kohe testi teha. :D  
töö käib.. 

metsas.. demostreerin siinseid 'mägesid'

selliste asjade pealt sai igasugu tarkust lugeda.. 

see hetk oli seal ikka väga kaunis!


südamega pelta..

noh siinne matemaatika on kõrgetasemeliselt raske.. 


Kram!
Kristi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar