pühapäev, 24. mai 2015

Kevad ja Rootsi võitis Eurovisiooni!

Reaalsus on see, et aeg siin saab varsti otsa, ilmselt kirjutan sellest igas järgnevas postituses. Täpsemalt Rootsis on aega 36 päeva! :) 
Mis vahepeal toimunud on?
Ausalt öeldes, mitte midagi erilist (või tundu need asjad enam nii suured ja erilised), tavaline kool-kodu-ilusilm-halbilm elu. 
Nädal ennem eelmist nädalat oli kooli üpriski vähe. Esmaspäeval ja kolmapäeval pmt ainult, sest neljapäev oli punane püha siin ja reede tehti sellepuhul ka vabaks. :) Laupäeval käisime Max-ga (kass) arsti juures, lõua alla tal mingi imelik asi tulnud. Teisipäeval viisime ta sinna uuesti, tehti veel proove ja järgmine reede uuesti. 
Temaga on jama, ei tohi välja lasta, käib ja kräunub, magab su otsas, kisab kõrva ja hüppab toas ringi -.- 
Eelmisest pühapäevast selle reedeni oli host-ema oma rinnavähi rehabilitatsioonil, kus sai teiste rinnavähki läbinud naistega koos olla. 

Koolis on ka suurte-tööde ja tööde esitamise aeg, ehk igal pool esitluste ja asjade tegemine, palju iseseisvat tööd, seega ei pea ka väga koolis käima. :)

Sellel laupäeval käisime ühel sünnipäeval ja vaatasime muidugi eurovitsiooni. Minule suure üllatusena võitis Rootsi, :D Mans on pärit Lundist, siit paar kümmend kilomeetrit- oma küla poiss pmt. :) Igal juhul mulle see lugu enam väga ei meeldi, jube kaua seda igal pool leierdatud. 
Rohkem olin ma õnnelik Eesti 7-nda koha üle, see on ju üli hea koht Eestlastele. Rootslased- just mu pere teeb selle üle muidugi nalja, sellepärast, et nad arvad, et seitsmes koht on jube halb, nad ikkagi ju esimesel kohal... Teaks vaid nad, et see pole alati väga tavaline, et Eestis finaalis on..
Siin kohal tahaks ma küsida, mis asi see Läti eurovisiooni lugu oli ja mida kõik selles näevad? mulle ei mahtunud pähe isegi, miks see edasi sai finaali, ja sünnipäeval arutasime ka, et kellele see meeldib- kellelegi. :D

Lisaks üks fakt- Kristianstad- linn kus koolis käin, sellel on üks päris edukas käsipalli tiim (käisin mingi aeg tagasi nende semifinaali mängu vaatmas), nüüd see võistkond on finaalis ja täna võitsid finaali!!! Selle puhul on terve linn Oranš, linna põhitänavatel on pikad oranšid VAIBAD maas, käin vaibal nagu oleks tähtis isik. :D Lisaks nüüd nädalavahetusel olid erinevad kontserdid ja tegevused. Kõik poed on ka oranši IFK asju täis, ehk oranš on selle võistkonna 'värv' ja selle Kristianstad IFK toetuseks on kogu see asi välja mõeldud, et võistkonnale näidata, nende tähtsust ja inimeste toetust. :D Lahe oli see, et nad lõpuks oma kulla ära ka võitsid!

Täna- magasin ma tänu eilsele eurovisioonile kella 12-ni välja.. :) Lõuna-hommikusöök, siis natuke muusikat 80ndatest, host-ema avastas spotify-d ja lõpuks rääkisin oma eesti sõbrannaga skypes! :)
Siis tulidki juba peagi poisid siia- peenra rohimine oli põhiidee, peenar oli väike, seega viiekesi seda rohida ja lohakalt nagu seda mu host-vennad teevad, siis olime sellega jube ruttu valma.
Enne seda panime Markoga sulgpalli postid ja võrgud püsti ja mängisime, lisaks tuli siis Martin, kellega samuti mängisin- sellel lapsel on midagi valesti, ta võitis korralikult kõiki. :D
Lõpuks grillisime, rääkisime järgmisel laupäeval tulevast sünnipäevade peost jne. Kavatsen koolist kaamera laenata ja peost pilte teha, loodetavasti häid pilte.. :)
oranšid vaibad..

kassil oli külm..


parim fika koht! Ehk reede enne seda
reedet- fika Beataga.
// puss & kram

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar